Luchthaventransfer SkyBus Express

Een efficiënte busdienst tussen de luchthaven van Melbourne en station Southern Cross

4,9

Voortreffelijk
2.337 beoordelingen
Wat gasten het best vonden

Met de luchthaventransfer SkyBus Express kun je in stijl en comfort tussen de luchthaven van Melbourne en het station Southern Cross in het centrum van Melbourne reizen. Je kunt kiezen uit de opties enkele reis of retour. In de bus kun je gebruikmaken van de WiFi om contact op te nemen met je geliefden. Ook heb je tijdens de rit een prachtig uitzicht op de stad.

Aanvullende informatie

De toegestane hoeveelheid bagage in de voertuigen van SkyBus is gelijk aan de standaard toegestane hoeveelheid ingecheckte bagage en handbagage van de luchtvaartmaatschappij waarvoor je een ticket hebt.

Grote artikelen zoals fietsen, surfplanken of overtollige bagage kunnen alleen worden ondergebracht als de voertuigcapaciteit hierdoor niet overschreden wordt.

Als de bestuurder van mening is dat er onvoldoende ruimte is of dat de extra items een veiligheidsrisico kunnen vormen, kun je gevraagd worden om een latere bus te nemen.

Als je met een fiets reist kan het zijn dat je deze om veiligheidsredenen moet ontmantelen en op moet bergen in een fietsbox.

Neem je ticket mee naar de attractie.

Locatie

Luchthaventransfer SkyBus Express
Melbourne Tullamarine Airport, Melbourne

Beoordelingen van gebruikers

4,9 · Voortreffelijk(2337 beoordelingen)
De moeite waard
4.7
Faciliteiten
4.7
Kwaliteit dienstverlening
4.7
Gemakkelijk te bereiken
4.8

Wat gasten het best vonden

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen