Sovereign Hill, Botanische Tuinen en Melbourne Skydeck-bustour

Toon alle 23 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Ga terug in de tijd naar het Goldrush-tijdperk op Sovereign Hill, bezoek het Eureka Centre, bekijk prachtige bloemenpracht in de botanische tuinen en sluit de dag af met het beste uitzicht over Melbourne vanaf het Skydeck op de 88e verdieping van de Eureka Tower.

Je wordt comfortabel met airconditioning opgehaald door een Engelssprekende gids voor deze kleine groepsreis. Reis westwaarts vanuit Melbourne naar Ballarat, waar je eerste stop de prachtige Botanische Tuinen zal zijn voor een wandeling tussen de bloemen en erfgoedbomen, en bezoek vervolgens het pittoreske Lake Wendouree. Tijd om een stap terug in de tijd te zetten naar de Gold Rush van 1850 op Sovereign Hill, waar traditionele ambachtsdemonstraties en mogelijkheden om naar goud te zoeken op u wachten. Vanaf hier bezoeken we het Eureka Centrum, de historische plek van de mijnwerkersopstand. Je dag eindigt met het meest spectaculaire uitzicht vanaf het Melbourne Skydeck, 88 verdiepingen hoger in de Eureka Tower!

Dit is inbegrepen

  • Ophalen en terugbrengen naar de centrale locatie in Melbourne + alle toegangs- en toegangsprijzen inbegrepen.

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Eten en drinken zijn niet inbegrepen, u heeft de mogelijkheid om uw eigen maaltijden te kopen en wij moedigen u aan om uw eigen herbruikbare waterfles mee te nemen.

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Baby's jonger dan 3 jaar zijn gratis welkom, op voorwaarde dat ze geen stoel bezetten. Als er een stoel nodig is voor het kind, koop dan een kinderticket voor hem/haar.

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen