Sovereign Hill, Botanisk Have og Melbourne Skydeck Bus Tour

Vis alle 23 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Træd tilbage i tiden til Goldrush-æraen ved Sovereign Hill, besøg Eureka Centre, se fantastiske blomsterudstillinger i den botaniske have og afslut dagen med den bedste udsigt over Melbourne fra Skydeck på 88. etage i Eureka Tower.

Du bliver hentet i komfort med aircondition af en engelsktalende guide til denne lille gruppetur. Rejs vestpå ud af Melbourne til Ballarat, hvor dit første stop vil være den fantastiske botaniske have for en vandretur blandt blomsterne og kulturarvstræerne, og besøg derefter den maleriske sø Wendouree. Tid til at træde tilbage i tiden til guldfeberen i 1850 ved Sovereign Hill, hvor traditionelle håndværksdemonstrationer og muligheder for at panorere efter guld venter på dig. Herfra besøger vi Eureka Centret, det historiske sted for minearbejdernes oprør. Din dag slutter med den mest spektakulære udsigt fra Melbourne Skydeck, 88 etager oppe i Eureka Tower!

Hvad er inkluderet?

  • Afhentning og aflevering til det centrale Melbourne-sted + alle indgangs- og adgangsgebyrer inkluderet.

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Mad og drikke er ikke inkluderet, du vil have mulighed for at købe dine egne måltider, og vi opfordrer dig til at medbringe din egen genanvendelige vandflaske.

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Spædbørn under 3 år er velkomne til at deltage gratis, forudsat at de ikke optager en plads. Hvis der kræves en plads til spædbarnet, skal du købe en billet til barnet.

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Har du nogen forslag?

    Billetter og priser