Jervis Bay Beach Stargazing Tour met een astrofysicus

Perfect avondje uit voor alle leeftijden, date-avonden, gezinnen, groepen en de lokale bevolking. Deze onvergetelijke tour biedt de spectaculaire nachtelijke hemel van Australië, weg van de stadslichten. Een prachtige kans om de zuidelijke hemel en zijn hemelse wonderen die alleen zichtbaar zijn vanaf het zuidelijk halfrond te ervaren. De lucht van de Jervis Bay is erg donker.

Jervis Bay Stargazing (zus van Blue Mountains Stargazing) heeft met trots de Bronzen prijzen van 2022 en 2023 gewonnen bij NSW Tourism Awards.

Een unieke ervaring die begint met astronomie met het blote oog op het strand van Nelsons met golfgeluiden. Een kans om te controleren of we bioluminescentie (gloeiend water!) in de zee kunnen zien!

De gids, Dimitri, is een astrofysicus en PhD met meer dan 10 jaar ervaring, waaronder Sydney Observatory, Mt John Observatory, het wereldberoemde astronomische observatorium in Lake Tekapo (Nieuw-Zeeland) en Emirates One & Only Wolgan Valley. Hij is ook een TEDx-spreker en cultureel astronoom.

Dit is inbegrepen

  • Strandpicknickkleedjes en campingstoelen
  • Telescoop en verrekijker van professionele kwaliteit

Aanvullende informatie

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Houd er rekening mee dat de aanbieder in geval van onvoorziene omstandigheden kan annuleren.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om te kunnen boeken of begeleid worden door een volwassene.

Aanbieder Blue Mountains Stargazing

Locatie

Vertrekpunt
Vincentia, Vincentia, 2540
Het exacte adres in Vincentia blijft geheim tot de dag voorafgaand aan je sterrenkijkervaring. We sturen je 24 uur vóór je tour een e-mail met de locatie met begeleiding bij het bereiken van de locatie. Al onze locaties zijn gemakkelijk te vinden en beschikken over gratis parkeergelegenheid.
Eindpunt
Vincentia, Vincentia, 2540

Veelgestelde vragen




Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen