Berat Off Road Tour till Cuka e Tomorrit 2416M

Gratis avbokning finns tillgängligt

Ge dig ut på en resa till Tomorri Mountain, känt för sin imponerande skönhet och lugna omgivningar. När du tar dig till toppen av denna förtrollande topp (2416m), kommer du att fascineras av panoramautsikten över böljande kullar, grönskande dalar och snötäckta toppar som sträcker sig så långt ögat kan se.

När du når toppen, ta en stund för att njuta av lugnet och stillheten som omger dig. Den skarpa bergsluften, den fridfulla tystnaden och den orörda naturliga skönheten får dig att känna dig utvilad och återupplivad.

Restaurangens engagemang för att främja ett hälsosamt liv och hållbara metoder återspeglas i varje aspekt av lunch/middagsupplevelsen. Den varma och inbjudande atmosfären, tillsammans med uppmärksam service, skapar en atmosfär som är perfekt för att avnjuta din måltid medan du njuter av den natursköna utsikten som omger restaurangen.

Oavsett om du är en naturälskare, en matentusiast eller bara letar efter en oförglömlig upplevelse, låt oss veta!

Detta ingår

  • Kaffe och/eller te
  • Vatten på flaska
  • Efter att du har njutit av den fascinerande utsikten som den steniga terrängen på Mount Tomorri erbjuder, är det dags att njuta av den ekologiska maten som produceras i samma område.
  • Läskedrycker

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Alkoholhaltiga drycker

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Rekommenderas ej för gravida resenärer

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Jag kan lätt hämta dig var som helst i staden. Vi kan hålla kontakten direkt. Telefonnumret är tillgängligt när som helst.

    Ej rullstolsanpassat

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Berätta vad du tycker och vad vi kan förbättra

    Biljetter och priser