Berat Off Road Tour til Cuka e Tomorrit 2416M

Mulighet for gratis avbestilling

Legg ut på en reise til Tomorri-fjellet, kjent for sin fryktinngytende skjønnhet og rolige omgivelser. Når du tar deg til toppen av denne fortryllende toppen (2416m), vil du bli betatt av panoramautsikten over bølgende åser, frodige grønne daler og snødekte topper som strekker seg så langt øyet kan se.

Når du når toppen, ta deg tid til å suge inn stillheten og stillheten som omgir deg. Den skarpe fjelluften, den rolige stillheten og den uberørte naturlige skjønnheten vil etterlate deg uthvilt og revitalisert.

Restaurantens forpliktelse til å fremme sunn livsstil og bærekraftig praksis gjenspeiles i alle aspekter av lunsj/middagsopplevelsen. Den varme og innbydende atmosfæren, kombinert med oppmerksom service, skaper en atmosfære som er perfekt for å nyte måltidet mens du nyter den naturskjønne utsikten som omgir restauranten.

Enten du er en naturelsker, en matentusiast eller bare er ute etter en uforglemmelig opplevelse, gi oss beskjed!

Inkludert

  • Kaffe og/eller te
  • Brus
  • Etter at du har gledet deg over den fascinerende utsikten som tilbys av det steinete terrenget på Mount Tomorri, er det på tide å nyte den økologiske maten produsert i samme område.
  • Vann på flaske

Dette er ikke inkludert

    Ikke inkludert
    • Alkoholholdige drikkevarer

    Øvrig informasjon

    Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

    Ikke anbefalt for reisende som er gravide

    Passer både for de som er i god og ikke fullt så god fysisk form

    Jeg kan enkelt hente deg hvor som helst i byen. Vi kan holde kontakten direkte. Telefonnummeret er tilgjengelig når som helst.

    Ikke tilrettelagt for rullestol

    Informasjon om turen

    Spørsmål og svar





    Fortell oss hva vi er gode på, og hva vi kan gjøre bedre

    Billetter og priser