Berat offroadtour naar Cuka en Tomorrit 2416M

Gratis annuleren beschikbaar

Begin aan een reis naar de Tomorri-berg, bekend om zijn ontzagwekkende schoonheid en rustige omgeving. Terwijl je je een weg baant naar de top van deze betoverende top (2416 m), zul je gefascineerd zijn door de panoramische vergezichten van glooiende heuvels, weelderige groene valleien en met sneeuw bedekte toppen die zich uitstrekken zover het oog reikt.

Neem bij het bereiken van de top even de tijd om te genieten van de sereniteit en rust die u omringt. De frisse berglucht, de serene stilte en de ongerepte natuurlijke schoonheid zorgen ervoor dat u zich verfrist en nieuw leven inblaast.

De inzet van het restaurant om gezond leven en duurzame praktijken te bevorderen, wordt weerspiegeld in elk aspect van de lunch-/dinerervaring. De warme en uitnodigende sfeer, gecombineerd met attente service, creëert een sfeer die perfect is om van uw maaltijd te genieten terwijl u geniet van het mooie uitzicht rondom het restaurant.

Of u nu een natuurliefhebber, een culinaire liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, laat het ons weten!

Dit is inbegrepen

  • Frisdrank
  • Koffie en/of thee
  • Flessenwater
  • Nadat je hebt genoten van het fascinerende uitzicht dat het rotsachtige terrein van de berg Tomorri biedt, is het tijd om te genieten van het biologische voedsel dat in hetzelfde gebied wordt geproduceerd.

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Alcoholische dranken

    Aanvullende informatie

    Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

    Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

    Geschikt voor alle condities

    Ik kan je gemakkelijk overal in de stad ophalen. Wij kunnen direct contact houden. Het nummer van de telefoon is op elk moment toegankelijk.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Routebeschrijving

    Veelgestelde vragen





    Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

    Tickets en prijzen