Berat Off Road Tour til Cuka e Tomorrit 2416M

Mulighed for gratis afbestilling

Tag på en rejse til Tomorri Mountain, kendt for sin ærefrygtindgydende skønhed og rolige omgivelser. Når du går til toppen af denne fortryllende top (2416m), vil du blive betaget af panoramaudsigten over bølgende bakker, frodige grønne dale og sneklædte tinder, der strækker sig så langt øjet rækker.

Når du når toppen, skal du bruge et øjeblik på at nyde den sindsro og ro, der omgiver dig. Den sprøde bjergluft, den fredfyldte stilhed og den uberørte naturlige skønhed vil efterlade dig forfrisket og revitaliseret.

Restaurantens forpligtelse til at fremme sund livsstil og bæredygtig praksis afspejles i alle aspekter af frokost-/middagsoplevelsen. Den varme og indbydende atmosfære, kombineret med opmærksom service, skaber en atmosfære, der er perfekt til at nyde dit måltid, mens du nyder den naturskønne udsigt, der omgiver restauranten.

Hvad enten du er naturelsker, madentusiast eller blot leder efter en uforglemmelig oplevelse, så fortæl os det!

Hvad er inkluderet?

  • Kaffe og/eller te
  • Sodavand
  • Efter at du har nydt den fascinerende udsigt fra det klippefyldte terræn på Mount Tomorri, er det tid til at nyde den økologiske mad, der er produceret i samme område.
  • Flaskevand

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Alkohol

    Yderligere oplysninger

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Anbefales ikke til gravide rejsende

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Jeg kan nemt hente dig hvor som helst i byen. Vi kan holde direkte kontakt. Telefonnummeret er tilgængeligt til enhver tid.

    Ikke tilgængelig med kørestol

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Del din mening med os, og fortæl os hvad vi kan forbedre

    Billetter og priser