Turtle Beach Power Snorkeling Adventure

4,9 · Voortreffelijk(114 beoordelingen)
Gratis annuleren beschikbaar
Hulpdieren welkom

Loop vanaf de kust en bestuur je eigen zeescooter terwijl je de ongelooflijke wereld van koralen en overvloedige zeedieren verkent tijdens een snorkeltocht door de wateren rond Galleon Beach en The Pillars of Hercules. Geniet van een ontspannende snorkelervaring terwijl je je vergaapt aan het leven onder de oppervlakte. Volg je deskundige gids en ontdek de ongelooflijke verscheidenheid aan zeeleven in de haven van Galleon Beach. Terwijl uw zeescooter u door het water voortstuwt, waardoor u niet hoeft te zwemmen, verbruikt u minder energie dan bij een gewone snorkelexpeditie, waardoor u de vrijheid heeft om u gewoon te concentreren op het waterwonderland om u heen. Je gids wijst je op de vele soorten die je tegenkomt, waaronder zeeschildpadden, roggen, zee-egels, zeekomkommers, schelpdieren, heremietkreeften en een regenboog aan tropische vissen. Doe deze investering vandaag nog in uw vakantie en pluk de beloning van een geweldige ervaring, kom, laat ons u helpen herinneringen te creëren.

Dit is inbegrepen

  • masker, snorkel, vinnen
  • Gedeeld ophalen en wegbrengen
  • Drinkwater
  • verwerping
  • Zwemvest (verplicht)
  • Foto's
  • Zee Scooters

Aanvullende informatie

Geef een telefoonnummer op waarmee we u kunnen bereiken als u in Antigua bent, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ophaalinformatie.

Let op: wij bieden alleen ophalen op de genoemde locatie aan. Als u Ik selecteer mijn ophaalservice later selecteert, bent u verantwoordelijk voor het contact met ons opnemen met uw locatie uit de verstrekte lijst met ophaalpunten.

Onze ophaaltijd is eerder dan onze starttijd. De ophaaltijd wordt een dag vóór uw activiteitsdatum aan u meegedeeld.

De ophaaltijd bedraagt gemiddeld 45 minuten tot 1 uur vóór uw activiteit.

Als u zich in het Engelse havengebied bevindt, is de ophaaltijd 15 - 30 minuten vóór uw activiteitsdatum. Ophalen is alleen mogelijk bij minimaal twee deelnemers of meer. Wij bieden geen ophaalservice aan voor een enkele deelnemer.

Wat gasten het best vonden

Veelgestelde vragen





Laat ons weten hoe we het doen en wat we kunnen verbeteren

Tickets en prijzen